Fotokonkurrence

Tag årets bedste maritime vandrefotos og send dem ind til Fotokonkurrencen 2018. Så har du chancen for at vinde en af præmierne og få dit billede offentliggjort i VandreLiv og på hjemmesiden!

I år handler fotokonkurrencen om Maritime Vandringer, så du har hele perioden fra 24. marts til 21. oktober til at tage dit præmiefoto og uploade det på hjemmesiden senest mandag den 22. oktober.

Temaet kan udlægges bredt, men glem ikke at få noget vand med i billedet. Brug fantasien, og lad os få del i dine resultater. Husk nu at se billedet, før du trykker på knappen.

Foto: Kirsten Margrethe Pedersen

Konkurrencebetingelser:

Konkurrencen er åben for medlemmer af Dansk Vandrelaug. Medlemmer af dommerkomiteen, Styrelsen, ansatte i sekretariatet samt personer i disses husstand kan dog ikke deltage.

Dine konkurrencefotos skal være taget på en DVL-tur eller til et DVL-event.

Vi forudsætter, at Dansk Vandrelaug må benytte alle fotos indsendt til konkurrencen i medlemsbladet VandreLiv og på hjemmesiden dvl.dk eller andet trykt eller elektronisk materiale om DVL efter gældende regler om offentliggørelse af billeder.

Bedømmelse af de indsendte fotos forventes afsluttet primo december, hvorefter aftale om præmieoverrækkelse og offentliggørelse af konkurrenceresultatet vil finde sted. Resultatet vil blive gengivet i VandreLiv nr. 2, 2019.

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

Nøj hvor vi glæder os til samarbejdet og til at komme igang med at udvikle, finde på og planlægge aktiviteter, og forlænge folks oplevelser fra TV og ud i naturen i 2020 🍀 https://t.co/309AhWKtvS

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com