Kan du samle stempler i dit Ø-pas?

Sammenslutningen af Danske Småøer, Færgen og Færgesekretariatet har udgivet et Ø-pas med oplysninger om 35 af Danmarks øer. Disse øer er velegnede til Maritime Vandringer, og nogle af dem bliver der arrangeret ture til.
Ø-passet kan bl.a. afhentes på DVL’s sekretariat eller på færgerne til de pågældende øer. I passet står, hvor man kan få sit stempel.

Der er en præmie til dem, der kan samle flest stempler i Ø-passet – enten på DVL-ture eller på egen hånd og fod i løbet af perioden med Maritime Vandringer.

For at deltage i konkurrencen skal du vise Ø-pas-stemplerne til din afdelingsformand, og denne skal attestere, at stemplerne er i orden ved at sende en mail til Anita Garbers (anita_garbers@hotmail.com) senest 10/11-2018. Vinderen offentliggøres i VandreLiv.

Find alle vandreturene hér.

Foto: Hans Ringgaard

På VisitDenmarks platform har ø-passet en særlig hjemmeside: oepas.dk, der præsenterer ø-passet og de 37 øer. Her finder du oplysninger om den enkelte ø og turistprodukter på øen.

På facebook øhop er der insipration til øbesøg og ikke mindst konkurrencer, hvor man kan vinde forskellige ø-oplevelser.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com