Kan du samle stempler i dit Ø-pas?

Sammenslutningen af Danske Småøer, Færgen og Færgesekretariatet har udgivet et Ø-pas med oplysninger om 35 af Danmarks øer. Disse øer er velegnede til Maritime Vandringer, og nogle af dem bliver der arrangeret ture til.
Ø-passet kan bl.a. afhentes på DVL’s sekretariat eller på færgerne til de pågældende øer. I passet står, hvor man kan få sit stempel.

Der er en præmie til dem, der kan samle flest stempler i Ø-passet – enten på DVL-ture eller på egen hånd og fod i løbet af perioden med Maritime Vandringer.

For at deltage i konkurrencen skal du vise Ø-pas-stemplerne til din afdelingsformand, og denne skal attestere, at stemplerne er i orden ved at sende en mail til Anita Garbers (anita_garbers@hotmail.com) senest 10/11-2018. Vinderen offentliggøres i VandreLiv.

Find alle vandreturene hér.

Foto: Hans Ringgaard

På VisitDenmarks platform har ø-passet en særlig hjemmeside: oepas.dk, der præsenterer ø-passet og de 37 øer. Her finder du oplysninger om den enkelte ø og turistprodukter på øen.

På facebook øhop er der insipration til øbesøg og ikke mindst konkurrencer, hvor man kan vinde forskellige ø-oplevelser.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

Nøj hvor vi glæder os til samarbejdet og til at komme igang med at udvikle, finde på og planlægge aktiviteter, og forlænge folks oplevelser fra TV og ud i naturen i 2020 🍀 https://t.co/309AhWKtvS

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com